Etiket arşivi: Şoför Nebahat

Rıza (Karakter) Münir Özkul / Aile Şerefi (1976)

Rıza (Münir Özkul) at arabası ile maden suyu satarak para kazanmakta, karısı Emine (Adile Naşit) ve beş çocuğu ile beraber kıt kanaat geçinmektedir. Yeni evlenen kızları Ayşe ve damatlarının da yanlarına katılmasıyla yaşam sıkıntısına düşerler.

Aile Şerefi; 1976 yılı, Türkiye yapımı Aile, Dram filmi. Senaryosunu Sadık Şendil, Suphi Tekniker ve Orhan Aksoy’un yazdığı, Ertem Eğilmez ile Nahit Ataman’ın yapımcılığını üstlendiği filmi Orhan Aksoy yönetti.

Filmin Jenerik müziği için tıklayınız

Film Hakkında bilgi için tıklayınız

Münir Özkul Filmografisi için Tıklayınız

Adile Naşit Filmografisi için Tıklayınız.

Münir Özkul Filmografi

Münir Özkul (15 Ağustos 1925, İstanbul – 5 Ocak 2018, İstanbul), Türk meddâh, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Doğum Adı Mustafa Münir Özkul
Doğum Tarihi 15 Ağustos 1925
Doğum Yeri Bakırköy, İstanbul, Türkiye
Ölüm 5 Ocak 2018 (92 yaşında)
Diğer ad(lar)ı Kel Mahmut Hoca, Yaşar Usta
Meslek Sinema ve tiyatro oyuncusu
Etkin yıllar 1940-2003
Evlilik(ler) Suna Selen, Umman Özkul (e. 1986)
Çocuk(lar) Güner Özkul (d. 1966)
imdb nm0654805

Okumaya devam et Münir Özkul Filmografi

Oya Peri Filmografi

Oya Peri,Oya Peri kimdir,Oya Peri hayatı,Oya Peri biyografi,Oya Peri dizileri,Oya Peri filmleri,Oya Peri resimleri,Oya Peri fotoğrafları,Oya Peri bilgileri,Oya Peri oynadığı diziler,Oya Peri pics,Oya Peri wallpaper,Oya Peri avatar,Oya Peri fan kulübü,www Oya Peri, Oya Peri hakkında, Oya Peri filmi, Oya Peri bilgi, Oya Peri bilgileri, Oya Peri içerik, Oya Peri filmi bilgileri,Oya Peri ansiklopedik bilgi,Oya Peri konusu,Oya Peri film konusu, Oya Peri hakkında,Oya Peri filmi,Oya Peri bilgi,Oya Peri bilgileri,Oya Peri içerik, Oya Peri filmi bilgileri,Oya Peri ansiklopedik bilgi,Oya Peri konusu,Oya Peri film konusu,Oya Peri Oyuncular,Oya Peri oynayanlar,Oya Peri oyuncuları,Oya Peri hangi sanatçılar,Oya Peri da kimler var,Oya Peri Artist,Oya Peri Aktör,Oya Peri Sanatçılar,Oya Peri Kadın Sanatçılar,Oya Peri Galeri,Oya Peri Filmografi,Oya Peri, who is Oya Peri, Oya Peri life, Oya Peri biography, Oya Peri series, Oya Peri movies, Oya Peri pictures, Oya Peri photos, Oya Peri information, sequences that Michelle plays Fairley, Oya Peri pics, Oya Peri wallpaper, Oya Peri avatar, Oya Peri fan club, www Oya Peri, about Oya Peri, Oya Peri film, Oya Peri information, Oya Peri information, Oya Peri content, Oya Peri movie info, Oya Peri encyclopedic knowledge, Oya Peri said, Oya Peri movie subject, about Oya Peri, Oya Peri film, Oya Peri information,Oya Peri content, Oya Peri movie info, Oya Peri encyclopedic knowledge, Oya Peri said, Oya Peri movie subject, Oya Peri players, Oya Peri who play, Oya Peri players , Oya Peri inn gu artists, Oya Peri there who, Oya Peri Artist, Oya Peri Actor, Oya Peri Artists, Oya Peri Women Artists, Oya Peri Gallery, Oya Peri Filmography,

Gerçek Adı Perihan Kocamaz
Doğum Tarihi 1 Ocak 1946
Doğum Yeri İstanbul
Eğitim Durumu İlkokul
Ülke Türkiye

Okumaya devam et Oya Peri Filmografi