Etiket arşivi: Cennetin Çocukları

Rıza (Karakter) Münir Özkul / Aile Şerefi (1976)

Rıza (Münir Özkul) at arabası ile maden suyu satarak para kazanmakta, karısı Emine (Adile Naşit) ve beş çocuğu ile beraber kıt kanaat geçinmektedir. Yeni evlenen kızları Ayşe ve damatlarının da yanlarına katılmasıyla yaşam sıkıntısına düşerler.

Aile Şerefi; 1976 yılı, Türkiye yapımı Aile, Dram filmi. Senaryosunu Sadık Şendil, Suphi Tekniker ve Orhan Aksoy’un yazdığı, Ertem Eğilmez ile Nahit Ataman’ın yapımcılığını üstlendiği filmi Orhan Aksoy yönetti.

Filmin Jenerik müziği için tıklayınız

Film Hakkında bilgi için tıklayınız

Münir Özkul Filmografisi için Tıklayınız

Adile Naşit Filmografisi için Tıklayınız.

Münir Özkul Filmografi

Münir Özkul (15 Ağustos 1925, İstanbul – 5 Ocak 2018, İstanbul), Türk meddâh, tiyatro ve sinema oyuncusu.

Doğum Adı Mustafa Münir Özkul
Doğum Tarihi 15 Ağustos 1925
Doğum Yeri Bakırköy, İstanbul, Türkiye
Ölüm 5 Ocak 2018 (92 yaşında)
Diğer ad(lar)ı Kel Mahmut Hoca, Yaşar Usta
Meslek Sinema ve tiyatro oyuncusu
Etkin yıllar 1940-2003
Evlilik(ler) Suna Selen, Umman Özkul (e. 1986)
Çocuk(lar) Güner Özkul (d. 1966)
imdb nm0654805

Okumaya devam et Münir Özkul Filmografi